Hur man anser upp din Tinder Gold-prenumeration

0 13

Hur man anser upp din Tinder Gold-prenumeration

Tinder Gold ar bara en fran flera betalfunktioner som erbjuds fran varldens mest populara dejtingapp, Tinder. Oavsett ifall du letar efter nagot allvar eller nagot avslappnat har Tinder Gold manga funktioner utformade pro att skapa det lattare att atnjuta matchningar.

Ifall du funderar kungen att avblasa din Tinder Gold-prenumeration fran nagon anledning, kommer denna TechJunkie-handledning att presentera dig hur du avbryter din Tinder Gold-prenumeration och ser till att du inte kommer att debiteras for en automatisk fornyelse.

Tinder Plus vs Tinder Gold

Tinder erbjuder majoritet prenumerationsnivaer, som all ger dig plus formaner och tjanster forut att gora Tinder till en battre upplevelse.

Tinder Gold inneha flest funktioner, med den vardefulla ”Se vem som tycker om dig”-funktionen utover allihopa standardfunktioner i Tinder Plus. Denna extra funktion later dig kika vem som uppskattar dig innan du sveper gallande dem, vilket later dig besta selektiv i vem du sveper gallande.

Den arme funktionen ar dock inte billig: priserna pro Tinder Gold kan vara sa laga som $15 per manad, $10 per manad i 6 manader eller $8 per manad i 12 manader. Till olikhet fran de flesta andra tjanster erbjuder Tinder en stupande prissankning pro langre ataganden, vilket tvingar dig att forbruka deras app mer och mer.

Tinder Plus ar den lagre nivan fran premium Tinder, och erbjuder flera fran funktionerna i Tinder Gold till ett billigare tariff – oftast $2-3 mindre an priset du betalar forut guld.

Tinder Plus aga sin egen upprakning med anvandbara funktioner, medraknad obegransade likes, dumpa aterkomst och plus superlikes pro att hjalpa dig att lite andra anvandares uppt mojligheten att forstarka din egen profil eller stationera dig varje som helst i varlden, vilket simma kan ejakulera till anvandning nar du forsoker ta dig ut och finn nagra nya matchningar

Hur avbryter jag min Tinder Gold-prenumeration?

Ifall du redan prenumererar pa Tinder Gold eller Tinder Plus och ej tycker att det ar sa anvandbart ar det enkelt att nedgradera ditt abonnemang. Du kommer att bi behalla dina premiumfunktioner till slutet fran den faktureringsperioden, da din app atergar till gratisversionen, sa att du till och med far en fornimmelse epok att faststalla dig pro ifall du verkligen vill nedgradera eller inte.

Tinder fakturerar dig ej pa rak arm, utan valjer istallet att hantera betalningar via Google Play Store och Apple App Store. Darfor det, ifall du vill avblasa eller forvranga din prenumeration, ar det sa spartanskt som att navigera till appbutiken och alstra det dar.

Ifall du anvander en Android-enhet gar du via Google Play affar forut att fornya ditt Tinder Gold-konto, under tiden ifall du ar en Apple iPhone-anvandare kommer du att forbruka Apple Store.

Avbryt Tinder Gold pa Android

Du kan avblasa ditt Tinder Gold-prenumeration med din Android-telefon gallande enkom ett par sekunder via Google Play affar. Folj enbart instruktionerna nedan sa far du din prenumeration avslutad gallande nolltid.

  1. Oppna Google Play Affar
  2. Pafrestning kungen tre takter langst upp till vanster
  3. Valj Prenumerationer fran vanstermenyn
  4. Valj tinder i listan over appar
  5. Valj Avbryt eller Saga upp
  6. Intyga din avbokning nar du uppmanas

Varnas pro att du ej kommer att aterbetalas pro nagon partiell anvand epok med denna forfarande. Detta avbryter bara eventuella blivande prenumerationer tills du prenumererar aterigen.

  1. Navigera till Google Play och logga in kungen ditt konto
  2. Valj Prenumerationer fran vanstermenyn
  3. Valj tinder i mittrutan och valj hantera

Avbryt Tinder Gold gallande iOS

Ifall du anvander Tinder gallande en iPhone eller en annan Apple-enhet, maste du ga over till App Store pro att gora andringar i din betalda prenumeration.

Ifall skjutreglaget ar installt kungen automatisk uppdatering, stanger du fran det pro att slingra forestaende betalningar. Ifall du ej ser skjutreglaget kan det besta inaktiverat eller redan avstangt i iTunes. Pro faktureringsfragor kan du alltid kontakta Apple Support.

Avbryt Tinder Gold Online

Ifall du anvander Tinder Online kommer du ej att kunna forbruka en appbutik for att bryta Tinder Gold. Istallet tvungen du ga till Tinder-webbplatsen forut att fardigstalla din prenumeration.

Omigen, du kommer aven fortsattningsvis att ha resurs till Tinder Gold fram till slutet av den betalda perioden enar du kommer att aterga till gratisversionen.

Vanliga fragor

Tyvarr utfor Tinder det ej forsiktig att greppa detaljerna i avbokningen sa vi har inkluderat svaren pa dina vanligaste fragor i det har avsnittet.

Hur kan sjalv plocka ordna pa var sjalv registrerade mej forut Tinder Gold?

Det arme ar en himla konventionell be om nagot. Som namnts ovanfor kan du inregistrera dig pro Tinder via Apple, Google Play eller sjalva Tinder-appen. Lyckligtvis finns det en frank tillvagagangssatt som hjalper dig att ta reda pa varje du ursprungligen registrerade dig.

Forst skyldighet du finn e-postbekraftelsen du fick nar du forst registrerade dig. Anvand bara sokfaltet i din e-postklient och skriv ”Tinder Confirmation” eller nagot som paverkar. Dra para upp bekraftelsenumret.

Ifall bekraftelsenumret borjar med MK betyder det att du inneha registrerat dig med ditt Apple-konto. Om det borjar med GPA inneha du registrerat dig med ditt Google Play-konto. TNDR i start fran bekraftelsenumret indikerar att du registrerade dig i Tinder-appen.

Sjalv kan inte beratta upp uppsyn prenumeration. Baksida av underben mer kan jag kop?

Flertal brukare har rapporterat problem med att avsluta forsvinna prenumerationer. Oavsett ifall ditt smavaxt har gatt ut och alternativet ej visas eller om du avbrot prenumerationen och du aven fortsattningsvis debiterades, anvand den arme lanken pro att kontakta Tinders kundsupportteam.

Det ar bast att medfora en skarmdump ifall mojligt, men fyll i formularet och posta in din pastaende ifall handrackning. Du kommer att en aning ett e-postmeddelande med annu en instruktioner och beslut.

Slutgiltiga tankar

Tinder Gold erbjuder mycket av fantastiska funktioner for att stilla konsument att forbattra sin upplevelse och finn fler matchningar. Men ifall du redan aga hittat sant matchning, inte far fler matchningar a normalt eller bara ar redo att ga framat fran Tinder, enar ar det bra att karaff till hur du avbryter ditt abonnemang. I i faktiska Venezuelanska-brudar Genom att avsluta upp bortom stegen ovanfor kommer du att kunna fardigstalla din prenumeration och ga framat fran Tinder gallande nolltid.

Ar Tinder Gold var priset du betalar for haiti kvinnor det? Tyckte du att det varje mild att framfora upp Tinder Gold nar du forsokte? Redogora pro oss ifall dina erfarenheter av Tinder Gold i en not nedan!

Comments
Loading...